ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς...

Τα ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Apartments Konstantinidis, βρίσκονται στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας, μιας μικρής παραθαλάσσιας κοινότητας με μεγάλη ιστορία, στην είσοδο της χερσονήσου της Κασσάνδρας (πρώτο πόδι της Χαλκιδικής), μόλις 35 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη.

Η ήσυχη και γραφική Νέα Ποτίδαια, το καλοκαίρι συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες, χωρίς όμως να δημιουργείται ενοχλητικός συνωστισμός. Αποτελεί το ιδανικό μέρος για ξένοιαστες και ευχάριστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αλλά και ως ορμητήριο για ημερήσιες εκδρομές σε όλη τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα / studios Κωνσταντινίδη βρίσκονται δίπλα στην παραλία και είναι λειτουργικά και αυτοεξυπηρετούμενα. Εξασφαλίζουν αυτονομία, άνεση, καθαριότητα και γενικά τις καλύτερες συνθήκες διαμονής σε συνδυασμό με ιδιαίτερα φιλικές τιμές. Μπορείτε εδώ να βρείτε από studio 2 ατόμων, μέχρι και διαμερίσματα 5 ατόμων ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα. Ιδανική λύση για την οικογένεια και την παρέα σας, σε φιλικό περιβάλλον και στην καλύτερη τιμή.

Απολαύστε το μπάνιο σας στην αμμώδη οργανωμένη παραλία της Νέας Ποτίδαιας, η οποία είναι βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία. Δοκιμάστε θαλάσσια σπορ στον Τορωναίο κόλπο, ή εξερευνήστε το βυθό του, κάνοντας scuba diving. Εάν προτιμάτε πιο ήσυχες και γραφικές παραλίες ή ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, σας προτείνουμε την ακτή του Θερμαϊκού κόλπου, με θέα τον Όλυμπο. Ένα είναι σίγουρο: αποκλείεται να περάσει μέρα που να μην ευχαριστηθείτε το μπάνιο σας. Αλλά και να βιώσετε αξέχαστες εμπειρίες διακοπών και εναλλακτικές δραστηριότητες, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, τις οποίες είμαστε πρόθυμοι να σας προτείνουμε ή να τις οργανώσουμε για εσάς.

Τι λένε για εμάς...

Σχετικά με την Νέα Ποτίδαια...

Η Νέα Ποτίδαια είναι ένας σχετικά μικρός οικισμός, που βρίσκεται στην αρχή του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, την Κασσάνδρα. Στη βόρεια πλευρά του οικισμού υπάρχει η διώρυγα, η οποία ενώνει εντυπωσιακά τον Τορωναίο και τον Θερμαϊκό κόλπο. Η διώρυγα ή αλλιώς το λεγόμενο κανάλι της Ποτίδαιας είναι ένα από τα βασικά αξιοθέατα της Ποτίδαιας.

Τόσο η δυτική, όσο και η ανατολική πλευρά της Ποτίδαιας βρέχονται από θάλασσα. Οι οργανωμένες παραλίες της με τα beach bar και τις καφετέριες βρίσκονται στην ανατολική πλευρά, με θέα το δεύτερο πόδι, τη Σιθωνία. Στην δυτική απόκρημνη ακτή της προς το Θερμαϊκό κόλπο, με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, υπάρχει γραφικό λιμανάκι με ψαρόβαρκες και ταβέρνες.

Κατά μήκος της αμμώδους παραλίας της Νέας Ποτίδαιας που εκτείνεται σε απόσταση περίπου 2 χλμ., υπάρχουν καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, beach bar, bar και club. Ο πεζόδρομος που βρίσκεται πάνω από την παραλία σφίζει από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες και η Ποτίδαια μετατρέπεται σε ένα κοσμοπολίτικο μέρος.

Η Ποτίδαια κατά την αρχαιότητα είχε τα ονόματα "Κασσάνδρεια” και “Πόρτες", καθώς αποτελεί την είσοδο στην χερσόνησο της Κασσάνδρας. Εδώ διασώζεται το βυζαντινό οχυρωματικό τείχος του Ιουστινιανού, το λεγόμενο “Διατείχισμα της Κασσάνδρας”, που προστάτευε την αρχαία Ποτίδαια και όλη την Κασσάνδρα από τις επιθέσεις. Η Νέα Ποτίδαια χτίστηκε στο χώρο της αρχαίας, από μικρασιάτες πρόσφυγες από τον Πλάτανο και την ανατολική Θράκη μετά το 1922, οι οποίοι μετέφεραν εδώ την εικόνα του Αγίου Γεωργίου.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Διαμερίσματα Κωνσταντινίδης
Αριστοτέλη Σταγειρίτη 61 - ανώνυμη
Παραλία Νέας Ποτίδαιας
63 200 Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής

+30 2373041113
+30 6976435880

Copyright © All Rights Reserved | This template is made with by Colorlib